ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Ambachtelijke kwaliteit

  Wist je dat alle Staalmeester® producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden? Zo worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast.

  Staalmeester® kwasten

  De Staalmeester® series bevatten samen een uitgebreid assortiment kwaliteitskwasten. Van blokwitters tot penselen. Of je nu een groot oppervlak moet verven of met precisiewerk aan de slag gaat, met de Staalmeester® kwasten creëer je een streeploos meesterk. De gebruikte vezelmix en haren verschillen per collectie. Voor de Original Series ontwikkelden we de eerste Staalmeester® vezelmix, een combinatie van wit natuurlijk Chungking varkenshaar en synthetisch haar. Dit was onze eerste collectie, voorzien van de herkenbare paarse haren. Later werden de paarse haren toonaangevend voor watergedragen verfkwasten in de Nederlandse markt. De Classic Series bestaat uit zwart- en witharige varkensharen kwasten. De patentpuntkwast, blokwitters en façadekwasten uit deze collectie zijn uitermate geschikt voor het gebruik met synthetische verf. Daarnaast zijn deze kwasten ideaal voor het gebruik van wax, olieverf en milk paint. Verder heeft Staalmeester® twee collecties die voorzien zijn van 100% synthetische vezel. De ronde en platte kwasten uit de Pro-Hybrid Series zijn speciaal ontwikkeld voor watergedragen én synthetische verf. De vezels staan garant voor een goede verfopname en -afgifte. Daarmee creëer je soepel en vlot een streeploos eindresultaat. De One by Staalmeester® vezelmix, gebruikt in de One Series, heeft een zeer hoog absorptiegehalte en elasticiteit. De exclusieve kwaliteitskwasten en penselen binnen deze collectie zijn ideaal voor aflakken. 

   

  Rollers en accessoires 

  Met de Premium Quality Series introduceerde Staalmeester® ook andere producten dan kwasten! Na 72 jaar werd de collectie uitgebreid met premium kwaliteit microvilt verfrollers en verfrolbeugels. De Staalmeester® rollers zijn voorzien van unieke high-end microvezels en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Onze schrappers en afsteekmessen zijn gemaakt van de hardste materialen, zodat ze een levenlang meegaan. Wel zo duurzaam! Daarnaast werk je met een scherp afsteekmes sneller dan met een traditionele variant. Staalmeester® schrappers zijn er in verschillende vormen, voor ieder oppervlak. Naast de producten uit de Premium Quality Series kun je ook bij Staalmeester® terecht voor must-haves voor iedere schilder, zoals een verzetketel of instrijkvaatje.

   

  Innovatie en kwaliteit

  Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Hierbij werken we intensief samen met vakschilders en luisteren we naar hun wensen. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Voor ons horen goede service en duurzaamheid daar onlosmakelijk bij. Daarom blijven we nieuwe collecties en oplossingen ontwikkelen, die een glimlach toveren op het gezicht van elke schilder én goed zijn voor de wereld om ons heen. 

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact