ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties One by Staalmeester®

Feel, and you know this is the One!

Fenomenale aflakkwasten en penselen voor een spiegelglad resultaat.

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Feel, and you know this is the One!

  Naast klassieke modellen bevat One by Staalmeester® als enige collectie een speciale selectie aflakkwasten en penselen. De unieke, ultrazachte haren hebben een hoge elasticiteit en perfect absorptiegehalte. Met deze innovatieve, handgemaakte kwasten creëren ervaren en beginnende schilders een spiegelglad eindresultaat. De kwasten kunnen gebruikt worden voor alle typen lak en behouden bij goed onderhoud hun vorm en zachtheid, zelfs na jaren van intensief gebruik.

   

  One by Staalmeester is dé musthave voor de ONEs die het ambacht van de oud Hollandse Meesters tot werkelijkheid willen brengen.

  Alles over de Staalmeester® one series

  De One Series is ons absolute topsegment. Hierin vind je innovatieve, handgemaakte kwasten van de allerbeste kwaliteit. Dankzij de 100% synthetische vezelmix zijn deze duurzame kwasten geschikt voor alle typen verf en lak. Naast klassieke modellen bevat One by Staalmeester® als enige collectie een speciale selectie aflakkwasten en penselen. De ultrazachte haren hebben een hoge elasticiteit en perfect absorptiegehalte. Zo creëren ervaren en beginnende schilders met One by Staalmeester® een spiegelglad en streeploos meesterwerk. Extra bijzonder: deze penselen zijn uitermate geschikt voor goldleafing.

  Materialen en productie

  Deze Staalmeester® Series wordt ook wel One by Staalmeester® genoemd en bevat luxe, professionele kwasten en penselen. Deze producten zijn compleet handgemaakt. Hetgeen deze collectie extra uniek maakt, is de 100% synthetische vezel. Deze flexibele haren zijn ultrazacht en zorgen voor een spiegelglad eindresultaat. Doordat ze extra stevig vastgezet zijn in de bus, hoef jij geen losse haren uit jouw pas geschilderde meesterwerk te vissen. Alle stelen van de One Series zijn van FSC-hout gemaakt. Dit betekent dat het hout uit een duurzaam beheerd bos komt. Hoge kwaliteit voor jou en goed voor het milieu. Ook in het productieproces staat duurzaamheid voorop. De fabriek waar de One Series wordt geproduceerd werkt zo milieuvriendelijk mogelijk. Hun ISO 14001- en EMAS-certificering toont aan dat zij met een gerichte aanpak hun processen continu verbeteren en verduurzamen.

  Producten binnen de One Series

  De penselen, spalters en kwasten binnen de One Series zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de unieke, synthetische Staalmeester® vezelmix zijn deze kwasten geschikt voor watergedragen lakken én lakken op terpentinebasis. Of je voor een plat penseel of een brede spalter kiest zal per klus verschillen. Wil je een schilderij creëren met traditionele olieverf? Kies dan voor het 1090 of 1095 penseel. Deze penselen onderscheiden zich door een hogere absorberende capaciteit dan natuurlijke borstelharen én door het feit dat olieverf kan worden toegepast zonder verdunner. Daarmee zijn deze penselen ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld landschappen. Voor het lakken en besnijden van kozijnen of het schilderen van ander precisiewerk zijn onze andere penselen de beste keus. Zo trek je met ons platte hoekpenseel met groot gemak de meest fijne lijntjes, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Ook met de andere platte penselen geniet je van zeer precieze resultaten en exacte lijnen. Dankzij het grote absorptievermogen en de zuivere snede geniet jij van een streeploos en strak resultaat. Met deze kenmerken zijn de penselen ook zeer goed geschikt voor het schilderen met bladgoud en voor belettering.

  Wil je grotere oppervlakken afwerken of aflakken? Kies dan voor onze spalter! Naast een traditionele spalter, bevat de One Series ook een schuine spalter voor het trekken van scherpe lijnen en een decoration spalter. Deze laatste wordt vaak gebruikt om speciale effecten in schilderwerk te creëren. Dankzij de robuuste vorm en korte greep kun je zeer nauwgezet druk zetten. Tot slot kent ook deze Staalmeester® collectie een betrouwbare ronde kwast, die geschikt is voor synthetische verf en alle soorten watergedragen lakken. Hiermee voorzie je zowel grotere oppervlakken als lastige hoeken van een spiegelgladde dekkende laag verf. Kortom: Met de One Series biedt Staalmeester® dé ultieme vezel, ambachtelijk verwerkt tot de mooiste kwasten, waardoor jouw creatieve dromen kunnen ontluiken! Perfect voor elke zeer ervaren of beginnende schilder die een streeploos eindresultaat wil creëren.

  Jarenlang genieten van professionele kwaliteit

  Samen met gepassioneerde vakschilders ontwikkelt Staalmeester® kwaliteitsproducten, die garant staan voor een duurzaam resultaat. Zo kun jij blijven genieten van je creaties én je kwasten. Met de juiste aandacht en zorg gaan onze kwasten en penselen namelijk jarenlang mee! Of je nu professioneel schilder bent of thuis de meubels verft: met Staalmeester® creëer je meesterwerk op meesterwerk. De producten binnen de One Series kunnen gebruikt worden voor alle type verven en behouden met goed onderhoud hun unieke vorm, flexibiliteit, en zachtheid zelfs na jaren van intensief gebruik. Benieuwd hoe jij je handgemaakte kwasten en penselen het beste kunt onderhouden? Bekijk dan eens onze Meesterlijke tips.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact