ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over verfrolbeugels

  Met de verfrolbeugels van Staalmeester® ben je zeker van de beste kwaliteit. Ze zijn de onmisbare wederhelft van onze microvilt verfrollen. Daarnaast passen de universele beugels ook op andere rollers. Alle verfbeugels zijn voorzien van een speciale, ergonomische handgreep, die zorgt voor een groot gebruiksgemak.

  Verfrolbeugels van Staalmeester®

  De verfbeugels van Staalmeester® sluiten perfect aan bij onze verfrollen. Met dit professionele schildersgereedschap ben jij bij het schilderen verzekerd van een prachtig eindresultaat. Want wij gaan, net als gepassioneerde schilders, voor kwaliteit! De universele beugels zijn gemaakt van roestvrijstaal, hebben een ergonomische handgreep en lekken niet. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten. Iedere verfroller heeft zijn eigen bijbehorende maat verfrolbeugel. De beugel voor de 10 cm brede roller is zelfs verkrijgbaar met een korte of langere steel. Zo schilder je ook met groot gemak in hoeken waar je anders nét niet bij komt.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: de verfbeugels van Staalmeester® klik je met het grootste gemak in je roller. Zo wordt elke verfklus een fluitje van een cent. Verfrollen en beugels worden vaak gebruikt voor het verven van radiatoren, meubels, deuren, keukenkastjes, muren en plafonds. Dankzij onze soepele rollerbeugels, met verschillende steellengtes, voorzie jij het oppervlak binnen no-time van een nieuwe kleur. Met rollers en beugels van hoge kwaliteit kun je efficiënt een gelijkmatige, egale laag verf aanbrengen. Let goed op dat je de juiste verfbeugel kiest voor jouw specifieke roller en project. Door je beugel goed schoon te maken en te onderhouden tijdens en na gebruik kun je jarenlang van je schildersgereedschap genieten.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze producten met grootste precisie en aandacht gemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus het juiste gereedschap. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze producten geproduceerd in Europa en in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact