ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

Classic Series

Sterke en veerkrachtige kwasten met natuurlijke en synthetische haren.

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over de STAALMEESTER® Classic Series

  De Classic Series bestaat uit diverse kwasten en penselen met sterk Chinees varkenshaar. Deze producten zijn uitermate geschikt voor het verwerken van synthetische verf. Daarnaast zijn de blonde kwasten ideaal voor het gebruik van wax, olieverf en milk paint. Staalmeester® faseert dierlijk haar uit. Daarom bevatten zowel de zwart- als witharige kwasten uit de Classic Series een mix van natuurlijk en synthetisch varkenshaar. Welke kwast je ook kiest, met de producten van Staalmeester® ben je verzekerd van ambachtelijke kwaliteit.

  Materialen 

  De kwasten binnen de Classic Series bevatten wit of zwart Chinees varkenshaar, in combinatie met synthetische kwastharen. Voorheen werd deze collectie gemaakt met 100% varkenshaar. Inmiddels bestaat de gebruikte vezel voor 80% uit synthetisch materiaal met dezelfde eigenschappen als natuurlijke, dierlijke kwastharen. Zoals het geval is bij alle Staalmeester® kwasten is de steel gemaakt van FSC-hout. Dit betekent dat het hout uit een duurzaam beheerd bos komt. Oftewel, hoge kwaliteit voor jou en goed voor het milieu. De kwastharen zijn stevig vastgezet in een verkoperde ring of nikkelen bus. 

   

  Producten binnen de Classic Series

  De Classic Series bevat diverse soorten en maten varkensharen kwasten. Ten eerste bevat deze collectie een traditionele ronde kwast. Deze is uitermate geschikt voor het schilderen van synthetische coatings. Ook vind je in de Classic Series een allround hoekwitter met de beste kwaliteit blond Chinees varkenshaar, die je kunt inzetten voor het verwerken van wax, milk paint, latexverf en lakken op terpentinebasis. Patentpuntkwasten en hoekwitters worden vaak ingezet in combinatie met een hoekpenseel. Daarmee trek je met het grootste gemak fijne lijnen op lastiger bereikbare plekken. Voor het schilderen van lastig bereikbare plekken kun je ook een van de façadekwasten of een radiatorkwast gebruiken. Verder bevat deze ambachtelijke collectie een robuuste platte kwast. Ga je een muur of ander groot oppervlak schilderen? Kies dan voor een een blokwitter. Met een blokwitter komt de verf beter in de poriën van de ondergrond dan met een verfrol. De Classic Series bevat een ovale blokwitter met 70% tops en de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Ook vind je in deze collectie een rechthoekige blokwitter met blond Chinees varkenshaar. Deze kwasten perfect voor het verwerken van latex- en acrylverven en komen optimaal tot hun recht in combinatie met krijt- en kalkverven, zoals milk paint. 

   

  Jarenlang genieten van professionele kwaliteit

  Samen met gepassioneerde vakschilders ontwikkelt Staalmeester® kwaliteitsproducten, die garant staan voor een duurzaam resultaat. Zo kun jij blijven genieten van je creaties én je kwasten. Met de juiste aandacht en zorg gaan onze kwasten en penselen namelijk jarenlang mee! Of je nu professioneel schilder bent of thuis de meubels verft: met Staalmeester® creëer je meesterwerk op meesterwerk. De producten binnen de Classic Series kunnen gebruikt worden voor alle type verven en behouden met goed onderhoud hun unieke vorm, flexibiliteit, en zachtheid zelfs na jaren van intensief gebruik. Benieuwd hoe jij je handgemaakte kwasten en penselen het beste kunt onderhouden? Bekijk dan eens onze Meesterlijke tips

   

  Meer over Staalmeester® en onze producten 

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren.  Want bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact