ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

Premium Quality Roller Series

Microvilt rollers voor alle soorten lak en elk oppervlak.

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over de STAALMEESTER® Premium Quality Series

  Met de Premium Quality Series introduceerde Staalmeester® een eigen collectie verfrollers en verfrolbeugels. Uiteraard zijn deze producten gemaakt van de beste materialen en ontwikkeld om een meesterwerk mee te creëren! De verfrollen van Staalmeester® zijn voorzien van unieke high-end microvezels, pluisvrij, in verschillende afmetingen verkrijgbaar en geschikt voor alle typen lak en vernis. Samen met de roestvrijstalen beugels zijn ze het ideale gereedschap bij het schilderen van grotere oppervlakken, zoals muren of meubels.

  Materialen 

  Met de verfrollers en verfrolbeugels van Staalmeester® ben je verzekerd van de beste kwaliteit. De premium microvilt rollers zijn, zoals de naam verraad, voorzien van unieke high-end microvezels. Deze zorgen voor een goede verfopname en -afgifte, waardoor je met groot gemak een egale verflaag aanbrengt. De verfrolbeugels zijn gemaakt van roestvrijstaal en lekken niet. Daarnaast zijn alle beugels voorzien van een speciale, ergonomische kunststof handgreep, die zorgt voor een groot gebruiksgemak. 

   

  Producten binnen de Premium Quality Series

  De pluisvrije microvilt rollers van Staalmeester® zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 10 tot 25 centimeter. De kleinste verfrol noemen wij ook wel onze minirol of radiatorrol. Deze rollers hebben een poolhoogte 5 mm en een kern van 15 mm. Ze zijn verkrijgbaar in een 2-stuks en 10-stuks verpakking.  Onze microvilt midiroller is 12 cm breed. Deze spantenrol heeft een poolhoogte van 5 mm en een kern van 30 mm is verpakt per 5 stuks. De grootste verfrollers, van 18 en 25 cm breed, hebben een poolhoogte van 9 mm of 14 mm en een kern van 48mm. Deze zijn verpakt per 2 stuks. Dankzij de hoge kwaliteit microvezels blijven ook deze grote rollers pluisvrij. Verder zijn al onze verfollen geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen en synthetische lak (verf op terpentinebasis) en het afwerken van oppervlakken met vernis. Met een vaste hand kun je met onze vormvaste microvilt verfrollen zelfs gemakkelijk strak langs randen schilderen. 

   

  De verfrolbeugels zijn de onmisbare wederhelft van onze microvilt verfrollen, maar deze universele beugels passen ook op andere rollers. Net als de rollers zijn de universele verfbeugels beschikbaar in verschillende maten. Iedere verfroller heeft zijn eigen bijbehorende maat verfrolbeugel. De beugel voor de 10 cm roller is zelfs verkrijgbaar met een korte of langere steel. Zo schilder je ook met groot gemak in hoeken waar je anders nét niet bij komt. Met onze soepele rollerbeugels en verfrollers voorzie jij elk oppervlak binnen no-time van een nieuwe kleur. Door je producten goed schoon te maken en te onderhouden tijdens en na gebruik kun je jarenlang van je schildersgereedschap genieten. 

   

  Jarenlang genieten van professionele kwaliteit

  Samen met gepassioneerde vakschilders ontwikkelt Staalmeester® kwaliteitsproducten, die garant staan voor een duurzaam resultaat. Zo kun jij blijven genieten van je creaties én je kwasten. Met de juiste aandacht en zorg gaan onze kwasten en penselen namelijk jarenlang mee! Of je nu professioneel schilder bent of thuis de meubels verft: met Staalmeester® creëer je meesterwerk op meesterwerk. De producten binnen de Premium Quality Series kunnen gebruikt worden voor alle type verven en behouden met goed onderhoud hun unieke vorm, flexibiliteit, en zachtheid zelfs na jaren van intensief gebruik. Benieuwd hoe jij je handgemaakte kwasten en penselen het beste kunt onderhouden? Bekijk dan eens onze Meesterlijke tips

   

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren.  Want bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact