ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over blokwitters

  Blokwitters zijn grote kwasten om grote oppervlakken mee te schilderen. Ze worden vaak gebruikt voor het verven van plafonds, muren, gemetseld steen en gestuct gevelwerk. Dankzij de kwastharen komt de verf of lak beter in de poriën van de ondergrond dan met een verfrol. De blokwitters van Staalmeester® gaan bij goed onderhoud jarenlang mee.

  Blokwitters van Staalmeester®

  Binnen het Staalmeester® assortiment vind je diverse blokwitters. Hoewel al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren per collectie. De Classic Series bevat een ovale blokwitter met de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar, 70% tops en een verkoperde band. Ook vind je in deze collectie een rechthoekige blokwitter met blond Chinees varkenshaar. Deze kwasten zijn uitermate geschikt voor het verwerken van latex- en acrylverven en de optimale keuze voor het schilderen met krijt- en kalkverven, zoals milk paint. De blokwitter uit de Original Series is gevuld met de karakteristieke paarse polystermix, vastgezet in een INOX-band, en geschikt voor watergedragen verf.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je de perfecte kwast voor jouw klus. Het schilderen van grote oppervlakken als muren, vloeren en plafonds vraagt uiteraard om een grote kwast. Welke je kiest is afhankelijk van jouw type verf en ondergrond. De blokwitters van Staalmeester® zijn geschikt voor latexverven, acrylverven, krijtverven en kalkverven. Dankzij hun robuuste en stevige vorm kun je efficiënt een gelijkmatige laag verf aanbrengen op een groot oppervlak en langs de randen. Ook is deze kwast zeer geschikt voor het afwerken van schilderwerk met bijvoorbeeld glanslak of vernis. Met een Staalmeester® kwast ben je zeker van de beste kwaliteit en een streeploos resultaat. Deze kwasten zijn namelijk uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan bij goed onderhoud jarenlang lang mee. Staalmeester® kwasten staan daarnaast voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en -afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Verder hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. Met onze professionele blokwitters creëer je op elke ondergrond een prachtig eindresultaat.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact