ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over façadekwasten

  Façadekwasten zijn platte kwasten met een gebogen kop die vaak gebruikt worden bij het schilderen van gevels of zelfs betonranden. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende kwastharen en steellengtes. Dankzij de vorm zijn ook lastigere hoeken goed te bereiken. Met de façadekwasten van Staalmeester® ben je zeker van de beste kwaliteit.

  Façadekwasten van Staalmeester®

  In het Staalmeester® assortiment vind je verschillende façadekwasten met verschillende type haren. De Original Series bevat een dubbeldikke façadekwast, voorzien van de karakteristieke paarse polyestermix. Deze is geschikt voor watergedragen verf en is verkrijgbaar met een 20 cm of 35 cm lange ongelakte beukenhouten steel. Binnen de Classic Series vind je traditionele kwasten van blond of zwart Chinees varkenshaar. Deze façadekwasten kun je zowel met latexverf als lak op terpentinebasis inzetten. Natuurlijk zijn al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit. Kijk voor meer kwasten met een gebogen kop eens bij onze radiatorkwasten of gebogen penselen.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je een façadekwast voor jouw klus. Onze kwasten zijn van ambachtelijke kwaliteit en worden met de grootste toewijding gemaakt. Dat merk je als je aan de slag gaat! De unieke vorm van deze kwast, de gebogen kop, maakt het mogelijk om in moeilijk bereikbare hoeken en randen te schilderen. Een façadekwast wordt daarom vaak gebruikt bij het schilderen van kozijnen, plinten en dakranden. Door hun dubbeldikke borstels werken deze façadekwasten efficiënter en sneller dan kleinere kwasten. Ze zijn speciaal ontworpen om een grotere hoeveelheid verf of lak in één keer aan te brengen. Hiermee zijn ze zeer geschikt voor grotere oppervlakken. Verder staan zachte haren van Staalmeester® kwasten garant voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en -afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Ook hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. Binnen het assortiment vind je façadekwasten die geschikt zijn voor alle soorten verf of lak. Zo wordt het creëren van een streeploos meesterwerk met Staalmeester® een fluitje van een cent.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact