en

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over ketels en vaten

  Ketels en vaten zijn het perfecte hulpmiddel om verf en lak te doseren, verdunnen of mengen. En met de verzetketels en instrijkvaten van Staalmeester® ben je zeker van de beste kwaliteit! De grote opening van dit lichtgewicht vat en de accessoires maken het mogelijk om nog sneller en efficiënter werken.

  Ketels en vaten van Staalmeester®

  Het Staalmeester® assortiment bevat een eigen verzetketel en instrijkvaatjes met bijbehorende deksel. Verzetketels worden ook wel verzetblikken genoemd. Instrijkvaatjes zijn beter bekend onder de namen inzetpotten of inzetvaatjes. De ketels en vaten van Staalmeester® zijn geschikt voor 2,5 liter verf. Onze verzetketels zijn daarnaast erg licht en hebben een grotere opening dan reguliere verfblikken, waardoor je deze ook in combinatie met een kleine verfroller kunt gebruiken. Ook is hierdoor het risico op morsen veel kleiner. De Staalmeester® ketels zijn perfect samen met de inzetvaten te gebruiken. Deze producten zijn letterlijk voor elkaar gemaakt. De bijbehorende deksels zijn apart verkrijgbaar. Met de Staalmeester® Ketelset krijg je echter het complete pakket! Dat pakket bestaat uit 1 verzetketel, 4 instrijkvaatjes en een deksel.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Schilders gebruiken verzetketels en instrijkvaten om verf te verdunnen of te mengen. Met name olieverf en alkydverf kunnen te dik zijn om direct te gebruiken. Door de verf met een oplosmiddel te verdunnen is deze daarna gemakkelijk te gebruiken en krijg je eerder een glad eindresultaat. Verzetketels zijn speciaal ontworpen om verf of lak op een constante temperatuur te houden. Instrijkvaatjes worden gebruikt om kleuren in de verzetketel te mengen of om te doseren. Ook kun je door het gebruik van een inzetvaatje de verzetketel meermaals gebruiken. Het overgieten van de verf in een verzetketel heeft als bijkomend voordeel dat je alleen de benodigde hoeveelheid uit het originele verfblik giet. Zo blijft de andere verf goed bewaard. Toch te veel verf in de verzetketel of de inzetpot? Door een deksel op de pot met de overgebleven verf te plaatsen kun je deze verf enige tijd bewaren. Dit bespaart tijd en geld bij de volgende schilderklus. Tot slot blijft het belangrijk je schildersproducten goed schoon te maken en te onderhouden. Zo geniet jij keer op keer van een professioneel eindresultaat.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze producten met grootste precisie en aandacht gemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of niet, Staalmeester® biedt voor elke klus het juiste gereedschap. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze producten geproduceerd in Europa en in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact