ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over ovale kwasten

  De ovale kwast, ook bekend als zinkwistkast of zinkwitter, is favoriet onder furniture flippers. Dankzij de vorm kun je met dezelfde kwast zowel brede banen als smalle stroken schilderen, door simpelweg de kwast te draaien. Verder ben je met een Staalmeester® kwast altijd zeker van de beste kwaliteit en een streeploos resultaat.

  Ovale kwasten van Staalmeester®

  Het Staalmeester® assortiment bevat twee ovale kwasten, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Hoewel al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren en de bus per collectie. De zinkwitter uit de Original Series is te herkennen aan de karakteristieke paarse haren in combinatie met het oranje touw en geschikt voor watergedragen verf. De Pro-Hybrid Series bevat een ovale kwast met 100% synthetische vezel, INOX RVS bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. Deze allround kwaliteitskwast is uitermate geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen als synthetische lakken. De soepele vezelmix zorgt daarnaast voor een goede verfopname en -afgifte en de juiste weerstand. Bij beide zinkwitkwasten zijn de haren bol gezet in de ring voor een optimaal resultaat bij besnijwerk en precisiewerk, bijvoorbeeld bij het schilderen van kozijnen.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je de perfecte zinkwitkwast voor jouw klus. Door de ovale vorm kun je nauwkeuriger werken op kleine oppervlakken en meer volume aanbrengen op grotere oppervlakken. Daarom is een zinkwitter ideaal voor het opknappen van meubels, maar ook bijzonder geschikt voor verf- en lakwerk op profielen, lijsten en kleine oppervlakken, zoals raamkozijnen. Verder zijn al onze kwasten van ambachtelijke kwaliteit en worden ze met de grootste toewijding gemaakt. Dat merk je als je aan de slag gaat! De zachte haren van Staalmeester® kwasten staan voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en -afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Verder hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. De steel van FSC-hout ligt fijn in de hand en de gebalanceerde gewichtsverdeling zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Binnen het Staalmeester® assortiment vind je zinkwitkwasten die geschikt zijn voor onder andere acrylverf, alkydverf en muurverf. Tot slot bespaar je met een ovale kwast tijd, omdat je met dezelfde kwast op verschillende ondergronden verf kunt aanbrengen. Met de professionele kwasten van Staalmeester® creëer jij met het grootste gemak een meesterwerk.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact