ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over radiatorkwasten

  Radiatorkwasten zijn platte kwasten met een gebogen kop. Hierdoor kun je met gemak schilderen op lastig bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld rondom een radiator. Met de radiatorkwasten van Staalmeester® ben je zeker van de beste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar met synthetische en dierlijke kwastharen.

  Radiatorkwasten van Staalmeester®

  Je vindt radiatorkwasten in drie van de Staalmeester® Series. Hoewel al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren en de bus per collectie. De Pro-Hybrid Series bevat een radiatorkwast met 100% synthetische vezel, INOX RVS bus en beukenhouten steel. Deze kwaliteitskwast is uitermate geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen als synthetische lakken. De soepele vezelmix zorgt daarnaast voor een goede verfopname en -afgifte en de juiste weerstand. De universele radiatorkwast uit de Original Series is voorzien van de karakteristieke paarse haren en geschikt voor watergedragen verf. Binnen de Classic Series vind je traditionele kwasten van blond of zwart Chinees varkenshaar. Deze radiatorkwasten kun je zowel met latexverf als lak op terpentinebasis inzetten. Kijk voor meer kwasten met een gebogen kop eens bij onze façadekwasten of gebogen penselen.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en welk type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je een radiatorkwast voor jouw klus. Deze kwast is uiteraard ideaal voor het schilderen van radiatoren, maar ook geschikt voor het verven van hekwerk, meubels of lastig te bereiken plaatsen. Dankzij het speciale ontwerp kun je in elke hoek perfect schilderwerk leveren. De verschillende varianten binnen ons assortiment bieden jou de flexibiliteit om jouw radiator, deuren of raamkozijnen in elke gewenste kleur te schilderen. Goed schilderwerk op de radiator bespaart niet alleen energie, maar geeft jouw interieur direct een frisse uitstraling. Verder zijn Staalmeester® kwasten van ambachtelijke kwaliteit en worden ze met de grootste toewijding gemaakt. Dat merk je als je aan de slag gaat! De zachte kwastharen staan garant voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en -afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Ook hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. Zo wordt het creëren van een streeploos meesterwerk een fluitje van een cent.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact