ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over schrappers en afsteekmessen

  Met de schrappers en afsteekmessen van Staalmeester® ben je zeker van de beste kwaliteit! Onze vlijmscherpe schrappers bestaan uit extra gehard metaal en een oersterk beukenhouten handvat. Bewapend met dit gereedschap verwijder je gemakkelijk oude verf, lijmresten, laklagen, behang of oneffenheden.

  Schrappers en afsteekmessen van Staalmeester®

  Het Staalmeester® assortiment bevat verschillende schrappers. De meest bekende variant is de driehoekschrapper. Deze schrapper is in twee maten beschikbaar en geschikt voor het afkrabben van oude laklagen, verf, kit of lijmresten na het plaatsen van een glasruit. Staalmeester® schrappers zijn vervaardigd van gehard materiaal. Hierdoor gaan ze extra lang mee en blijven ze langer scherp dan andere schrappers. De volgende variant is een extra geharde druppelvormige schrapper. Deze schrapper heeft aan 1 kant een ronde, ovale vorm en aan de andere kant een scherpe punt. Met deze unieke vorm kun je gemakkelijk hoeken, randen en specifieke objecten vrijmaken van verf- of lijmresten. De ovale schrapper heeft een beukenhouten heft met een lengte van 15 cm. De laatste variant is onze profielschrapper. Het karakteristieke model model heeft een breed en smal profiel met rechte hoek. Daardoor lijkt deze schrapper op een huisje. Hiermee kun je met gemak oude laklagen op rechte profielen verwijderen. Een afsteekmes maakt deze collectie met gereedschappen compleet. Staalmeester® afsteekmessen worden gemaakt uit extra hard bandstaal en hebben een extra lange beukenhouten steel van 19 cm. Met dit professionele schildersgereedschap ben jij bij het schilderen verzekerd van een prachtig eindresultaat. Tot sloIt zijn alle schrappers en afsteekmessen voorzien van een kunststof beschermkap om het gereedschap veilig te kunnen opbergen of vervoeren.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu vakschilder bent of thuis aan de slag gaat: bij Staalmeester® vind je het perfecte gereedschap voor jouw klus. Schrappers zijn onmisbare gereedschappen voor het verwijderen van oude verf, laklagen of lijmresten. Hiermee maak je de ondergrond egaal. Dit is belangrijk om te doen voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Zoals hierboven te lezen is zijn er verschillende soorten schrappers beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Daarmee biedt Staalmeester® voor elke klus het juiste gereedschap. Gebruik bij extra harde en hardnekkige oude lagen een speciale afbrandfohn of afbijtmiddel in combinatie met je schrapper. Door het verwarmen van de verflaag gaat de scherpe rand vervolgens als een mes door de warme boter.

  Het Staalmeester® afsteekmes is bijzonder geschikt voor het verwijderen van vloerbedekking, het afsteken van behang of het losmaken van oude verflagen op brede delen. Door de hardheid van het materiaal kun je zelfs het plafond zonder moeite van oneffenheden ontdoen. Omdat onze producten door vakschilders wereldwijd worden gebruikt, voldoen alle Staalmeester® producten aan de ARBO eisen. Om veilig te kunnen werken en ongelukken met de vlijmscherpe randen te voorkomen raden wij aan altijd met beschermende handschoenen en een veiligheidsbril te werken. Tot slot is het belangrijk je gereedschap goed schoon te maken en te onderhouden. Zo kun je jarenlang met onze producten werken en keer op keer genieten van een professioneel eindresultaat.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze producten met de grootste precisie en aandacht gemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of niet, Staalmeester® biedt voor elke klus het juiste gereedschap. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze producten geproduceerd in Europa en in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact