ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over verfrollen

  Verfrollen, ook wel verfrollers, zijn het ideale gereedschap bij het schilderen van grotere oppervlakken, zoals muren of meubels. De premium kwaliteit verfrollen van Staalmeester® zijn voorzien van unieke high-end microvezels, pluisvrij, in verschillende afmetingen verkrijgbaar en geschikt voor alle typen lak en vernis.

  Verfrollen van Staalmeester®

  De verfrollen binnen het Staalmeester® assortiment voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als onze kwasten. Daarmee ben jij bij het schilderen verzekerd van een glad eindresultaat. Onze pluisvrije microvilt rollers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo vind je in onze Premium Quality Series rollers van 10 tot 25 centimeter breed. De kleinste verfrol noemen wij ook wel onze minirol of radiatorrol. Deze rollers hebben een poolhoogte van 5 mm en een kern van 15 mm. Ze zijn verkrijgbaar in een 2-stuks en 10-stuks verpakking. Onze microvilt midiroller is 12 cm breed. Deze spantenrol heeft een poolhoogte van 5 mm en een kern van 30 mm en is verpakt per 5 stuks. De grootste verfrollers, van 18 en 25 cm breed, hebben een poolhoogte van 9 mm of 14 mm en een kern van 48mm. Deze zijn verpakt per 2 stuks. Dankzij de hoge kwaliteit microvezels blijven ook deze grote rollers pluisvrij. Verder zijn al onze verfollen geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen en synthetische lak (verf op terpentinebasis) en het afwerken van oppervlakken met vernis.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je de perfecte verfroller voor jouw klus. Voor het verven van je radiator, trap of meubels kun je onze miniroller gebruiken. Onze microvilt midiroller kun je voor iets grotere oppervlakken gebruiken, zoals keukenkastjes, meubels of deuren. Met de grootste verfroller voorzie je binnen no-time muren en plafonds van een nieuwe kleur. Dankzij de hoge kwaliteit en soepelheid van de verfrollen ben je zeker van een goede verfopname en -afgifte. Zo kun je efficiënt een gelijkmatige, egale laag verf aanbrengen op een groot oppervlak. Het maakt niet uit of je hierbij latexverf, acrylverf, structuurverf of radiatorlak gebruikt. Ook zijn onze rollers zeer geschikt voor het afwerken van schilderwerk met bijvoorbeeld glanslak of vernis. Met een vaste hand kun je met onze vormvaste microvilt verfrollen gemakkelijk strak langs randen schilderen. Neem je liever het zekere voor het onzekere? Kies dan voor een besnijpuntkwast of patentpuntkwast om netjes langs de randen te schilderen. Natuurlijk kun je deurknoppen of plinten ook altijd afplakken met schilderstape.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze verfrollen en kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus het juiste gereedschap. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze producten geproduceerd in Europa en in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact