ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over besnijpuntkwasten

  Een besnijpuntkwast is de ideale kwast voor het besnijden van kozijnen, plinten en andere randen. In het schildersvak betekent besnijden het trekken van strakke lijnen met de verf of lak. De uiteinden van de kwastharen zijn in een punt gezet, zodat je met gemak ook heel precies hoeken kunt bereiken.

  Besnijpuntkwasten van Staalmeester®

  Binnen het Staalmeester® assortiment zijn er twee besnijpuntkwasten. Hoewel beide kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren en de bus. De puntkwast uit de Original Series, specifiek de besnijpuntkwast 2012, is bekend om de karakteristieke paarse haren en geschikt voor watergedragen verf. De Pro-Hybrid Series bevat een besnijpuntkwast met 100% synthetische vezel, INOX RVS bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. Deze allround kwaliteitskwast is uitermate geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen als synthetische lakken. De soepele vezelmix zorgt daarnaast voor een goede verfopname en -afgifte en de juiste weerstand. Bij beide besnijkwasten zijn de haren in een punt gezet, voor een optimaal resultaat bij besnijwerk en precisiewerk, bijvoorbeeld op kleinere oppervlakken als kozijnen en decoratieve profielen.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je de besnijpuntkwast voor jouw klus. Onze kwasten zijn van ambachtelijke kwaliteit en worden met de grootste toewijding gemaakt. Dat merk je als je aan de slag gaat! De zachte haren van Staalmeester® kwasten staan voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Verder hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. De steel van FSC-hout ligt fijn in de hand en de gebalanceerde gewichtsverdeling zorgt voor optimaal gebruikscomfort en natuurlijk precieze lijnen. Binnen het assortiment vind je besnijpuntkwasten die geschikt zijn voor de nieuwe generatie VOC lakken. Puntkwasten zijn perfect voor het schilderen of lakken van kozijnen of deuren. Wij noemen onze besnijpuntkwasten vaak een 2-in-1 kwast, omdat je niet alleen de randen, maar ook de grotere oppervlakken moeiteloos meepakt. Zo wordt verven en besnijden een fluitje van een cent. Met Staalmeester® kwasten creëer jij met het grootste gemak een streeploos meesterwerk.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact