ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over patentpuntkwasten

  De ronde kwast, ook bekend als de patentpuntkwast, is de meest gebruikte kwast in Nederland en is perfect voor het schilderen van kozijnen, deuren of meubels. Met de patentpuntkwasten van Staalmeester® ben je zeker van de beste kwaliteit en een streeploos resultaat.

  Patentpuntkwasten van Staalmeester®

  Elke Staalmeester® Series bevat een ronde kwast! Hoewel al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren en de bus per collectie. Een van onze bekendste kwasten is de patentpuntkwast 2010. Deze ronde kwast uit de Original Series is bekend om de karakteristieke paarse haren en geschikt voor watergedragen verf. De Pro-Hybrid Series bevat een patentpuntkwast met 100% synthetische vezel, INOX RVS bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. Deze allround kwaliteitskwast is uitermate geschikt voor de verwerking van watergedragen verf. De soepele vezelmix zorgt daarnaast voor een goede verfopname en -afgifte en de juiste weerstand.

  Binnen de Classic Series vind je traditionele ronde (deels) varkensharen kwast, vastgezet in een verkoperde ring. Deze is uitermate geschikt voor het schilderen van synthetische coatings. Ook vind je in deze collectie een allround hoekwitter met de beste kwaliteit blond Chinees varkenshaar, die je kunt inzetten voor het verwerken van wax, milk paint, latexverf en lakken op terpentinebasis. Tot slot bevat zelfs onze nieuwste collectie, de One Series, een ronde kwast. Deze patentpuntkwast uit ons absolute topsegement heeft ultrazachte haren en een hoge elasticiteit, waardoor zowel professionele schilders als home-deco schilders verzekerd zijn van een spiegelglad eindresultaat. Je kunt deze ronde kwast op grotere en smalle oppervlakken gebruiken. Bij al onze ronde kwasten zijn de haren bol gezet in de ring voor een optimaal resultaat bij besnijwerk en precisiewerk, bijvoorbeeld op kleinere oppervlakken als kozijnen en profielen.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je de perfecte ronde kwast voor jouw klus. Onze kwasten zijn van ambachtelijke kwaliteit en worden met de grootste toewijding gemaakt. Dat merk je als je aan de slag gaat! De zachte haren van Staalmeester® kwasten staan voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Verder hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. De steel van FSC-hout ligt fijn in de hand en de gebalanceerde gewichtsverdeling zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Binnen het assortiment vind je ronde kwasten die geschikt zijn voor onder andere acrylverf, alkydverf en muurverf. Met onze kwasten van professionele kwaliteit creëer je op elke ondergrond een streeploos eindresultaat. Patentpuntkwasten zijn perfect voor het schilderen of lakken van kozijnen, deuren of meubels. Daarnaast zijn ze ideaal voor besnijwerk. De ronde kwast wordt hierbij vaak gebruikt in combinatie met een hoekpenseel. Zo wordt het verven en besnijden van grote en kleine oppervlakken een fluitje van een cent. Met Staalmeester® kwasten creëer jij met het grootste gemak een meesterwerk van ambachtelijke kwaliteit.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact