ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over gebogen penselen

  Gebogen penselen worden vaak ook hoekpenselen of lyonse penselen genoemd. Ze zijn, zoals de naam al verraad, door hun unieke vorm ideaal voor het schilderen van hoeken, randen en moeilijk bereikbare plekken. Zo kun je jouw hoekpenseel goedgebruiken voor het verven van deur- en raamlijsten. Uiteraard ben je met een penseel van Staalmeester® zeker van de beste kwaliteit.

  Gebogen penselen van Staalmeester®

  In het Staalmeester® assortiment kom je meerdere gebogen penselen tegen. Hoewel al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren per collectie. Het hoekpenseel uit de Original Series staat bekend om de karakteristieke paarse haren in combinatie met het oranje touw en is geschikt voor watergedragen verf. De Pro-Hybrid Series bevat een lyonse penseel met 100% synthetische vezel en een beukenhouten steel. Deze kwaliteitskwast is uitermate geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen als synthetische lakken. De soepele vezelmix zorgt daarnaast voor een goede verfopname en -afgifte en de juiste weerstand. Binnen de Classic Series vind je traditionele kwasten van blond of zwart Chinees varkenshaar. Deze lyonse penselen kun je zowel met latexverf als lakken op terpentinebasis inzetten. Tot slot bevat zelfs onze nieuwste collectie, de One Series, een gebogen hoekpenseel. Deze variant uit ons absolute topsegement heeft ultrazachte haren, een hoge elasticiteit en is uniek vanwege zijn extreme precisie bij het trekken van lijnen.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je een hoekpenseel voor jouw klus. Onze kwasten zijn van ambachtelijke kwaliteit en worden met de grootste toewijding gemaakt. Dat merk je meteen als je aan de slag gaat! De unieke vorm van dit speciale penseel maakt het mogelijk om in moeilijk bereikbare hoeken en randen te schilderen. Een gebogen penseel wordt daarom vaak gebruikt bij het schilderen van kozijnen, plinten, deurlijsten en vensterbanken. De zachte haren van Staalmeester® kwasten staan voor een optimale balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Verder hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. De steel van FSC-hout ligt fijn in de hand en de gebalanceerde gewichtsverdeling zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Binnen het assortiment vind je lyonse penselen die geschikt zijn voor alle soorten verf of lak. Zo wordt het creëren van een streeploos meesterwerk met Staalmeester® een fluitje van een cent.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact