ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over platte kwasten

  Platte kwasten worden gebruikt voor het schilderen van grotere oppervlakken, zoals deuren, meubels, plafonds of muren. Ook is deze kwast zeer geschikt voor het gelijkmatig aanbrengen van verschillende soorten afwerking, zoals glanslak of vernis. Met een Staalmeester® kwast ben je zeker van de beste kwaliteit en een streeploos resultaat.

  Platte kwasten van Staalmeester®

  Binnen de Staalmeester® collecties vind je meerdere platte kwasten. Hoewel al onze kwasten van hoge, professionele kwaliteit zijn, verschillen de materialen van de haren en de bus per collectie. De Pro-Hybrid Series bevat twee platte kwasten met 100% synthetische vezel, INOX RVS bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. Deze allround kwaliteitskwasten zijn uitermate geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken (synthetische lakken of verf op terpentinebasis). De soepele vezelmix zorgt daarnaast voor een goede verfopname en -afgifte en de juiste weerstand. De Classic Series bevat een robuuste platte kwast, die voorzien is van de beste kwaliteit zwart Chinees varkenshaar. Deze kwast is de perfecte partner van traditionele synthetische lak. De platte kwast uit de Original Series is voorzien van de karakteristieke paarse polystermix en geschikt voor watergedragen verf. Ons topsegement, de One Series, bevat geen traditionele platte kwast, maar wel een spalter van professionele kwaliteit.

  Gebruik door professionals & home-deco schilders

  Of je nu een beginnende of ervaren schilder bent en wat voor type verf je ook gebruikt: bij Staalmeester® vind je de perfecte kwast voor jouw klus. Welke je kiest is afhankelijk van het type kwastharen en de gekozen lak. Je kunt platte kwasten gebruiken voor het verven van muren, het impregneren van houtwerk of voor het beitsen en vernissen van grote oppervlakken, zoals (parket)vloeren. Daarom zijn deze verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Door de platte vorm en hoge kwaliteit kwastharen kun je efficiënt en gelijkmatig een gladde laag verf aanbrengen op elk oppervlak. Staalmeester® kwasten zijn van ambachtelijke kwaliteit en staan voor een optimale balans. Balans in soepelheid en weerstand én in verfopname en -afgiftevermogen. Dat betekent: geen druipers! Verder hoef je met een Staalmeester® kwast geen losse haren uit de verf te vissen, omdat de kwastharen extra stevig vast zitten in de metalen bus. Ook ligt de steel van FSC-hout fijn in de hand, voor optimaal gebruikscomfort. Met onze platte kwasten van professionele kwaliteit creëer je op elke ondergrond een prachtig eindresultaat. Voor het schilderen van ondergronden of als aflakkwast kun je ook een spalter gebruiken. Dit zijn brede, platte kwasten met een dunnere rij kwastharen. Voor de grootste oppervlakken kun je het beste een blokwitter of verfroller gebruiken.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Zoals gezegd staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Al onze kwasten worden handgemaakt in Europa. Ook worden onze producten in duurzame verpakkingen geleverd. Deze zijn gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met eco-vriendelijke inkt.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact