ende

Contact

010 415 84 88
info@staalmeester.com

Bedrijfsgegevens

Staalmeester® is familie van
A.C. De Hoop B.V.

KVK-nummer: 24213078
BTW-nummer: NL810899425B.01

Onze collecties Staalmeester® Series

Pro-Hybrid Series

Unieke kwasten voor alle typen verf en een streeploos meesterwerk.

 • Series 0
 • Productsoort 0
 • Maat 0

  Alles over de Staalmeester® Pro-Hybrid series

  De Pro-Hybrid Series is een collectie allround kwasten, die speciaal ontwikkeld is voor gebruik met watergedragen én synthetische verf. De kwasten zijn voorzien van onze 100% synthetische Staalmeester® vezel. Naast een goede verfopname en -afgifte bieden deze kwastharen ook de juiste balans en weerstand, zodat schilderen met alle soorten lak een fluitje van een cent wordt. Dankzij de soepele en zachte vezelmix zijn ervaren en beginnende schilders verzekerd van een streeploos eindresultaat.

  Materialen

  Alle producten binnen de Pro-Hybrid Series zijn voorzien van de nieuwe synthetische vezel. Deze vezelmix heeft de karakteristieke paarse Staalmeester® kleur en bevat geen varkenshaar, in tegenstelling tot traditionele kwasten. De steel is van FSC-beukenhout. Dit betekent dat het hout uit een duurzaam beheerd bos komt. Hoge kwaliteit voor jou en goed voor het milieu. De haren zijn heel stevig vastgezet in een roestvrijstalen INOX bus, met extra verlijmde katoenen touwwoeling. Hierdoor hoef jij geen losse haren uit jouw pas geschilderde meesterwerk te vissen. Tijdens het ontwikkelen van deze collectie zijn de kwasten getest door vakschilders uit Nederland en het buitenland. Zij bevestigen dat de 100% synthetische kwastharen uitermate geschikt zijn voor het verwerken van alle soorten lak en de materialen van hoge kwaliteit zijn.

  Producten binnen de Pro-Hybrid Series

  De Pro-Hybrid Series bevat een patentpuntkwast, besnijpuntkwast, ovale kwast, radiatorkwast, gebogen penseel en platte kwasten. Deze allround kwaliteitskwasten zijn, zoals hierboven genoemd, uitermate geschikt voor de verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken (synthetische lakken of verf op terpentinebasis). De meest gebruikte kwast in Nederland is de patentpuntkwast. Deze ronde kwast is ideaal voor het schilderen van houtwerk, zoals meubels, deuren of spijlen. De patentpuntkwast wordt vaak gebruikt in combinatie met een hoekpenseel. Daarmee trek je met het grootste gemak fijne lijnen op lastiger bereikbare plekken. Extra bijzonder: de hoekpenselen van de Pro-Hybrid Series worden handgemaakt in een sociale werkplaats. Voor het besnijden van kozijnen en plinten of het schilderen van details is onze besnijpuntkwast de beste keus. Dankzij het hoge absorberend vermogen van de haren van deze puntkwast geniet jij van een strak en streeploos eindresultaat. De absolute favoriet van home-deco schilders en furniture flippers is de ovale kwast, ook wel zinkwitkwast genoemd. Door de ovale vorm kun je met dezelfde kwast brede banen en smalle stroken schilderen. Medium grote oppervlakken verf je het best met een platte kwast. Wil je een lastig bereikbare plek schilderen? Kies dan voor een radiatorkwast of het hoekpenseel. Met hun gebogen kop en haren die garant staan voor een ultieme verfopname en -afgifte voorzie jij gemakkelijk elke verwarming of hoek van verf, zónder druipers.

  Jarenlang genieten van professionele kwaliteit

  Samen met gepassioneerde vakschilders ontwikkelt Staalmeester® kwaliteitsproducten, die garant staan voor een duurzaam resultaat. Zo kun jij blijven genieten van je creaties én je kwasten. Met de juiste aandacht en zorg gaan onze kwasten en penselen namelijk jarenlang mee! Of je nu professioneel schilder bent of thuis de meubels verft: met Staalmeester® creëer je meesterwerk op meesterwerk. De producten binnen de Pro-Hybrid Series kunnen gebruikt worden voor alle type verven en behouden met goed onderhoud hun unieke vorm, flexibiliteit, en zachtheid zelfs na jaren van intensief gebruik. Benieuwd hoe jij je handgemaakte kwasten en penselen het beste kunt onderhouden? Bekijk dan eens onze Meesterlijke tips.

  Meer over Staalmeester® en onze producten

  Wist je dat Staalmeester® een trots Nederlands familiebedrijf is? Wij ontwikkelen al generaties lang met zorg ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met een sterk staaltje vakmanschap en toewijding aan het schildersambacht blijven we innoveren en creëren. Want bij Staalmeester® is duurzame kwaliteit het hoogste doel. Daarom worden al onze kwasten met de grootste precisie en aandacht handgemaakt. Na iedere stap in het productieproces volgt een controle en op kwaliteit doen wij geen concessies. Nooit. Of je nu vakschilder bent of thuis alle meubels opknapt, Staalmeester® biedt voor elke klus de juiste kwast. Naast professionele kwasten en schildersproducten bieden wij familiaire service. We werken met passie aan langetermijnrelaties met onze partners en schilders wereldwijd.

  Lees verder

  Staalmeester - Fokkerstraat 508 - 3125 BE Schiedam - Nederland

  ? Kom je er niet uit? Contact